Gratis Webinar Exitstrategie

De horeca in ons land mag vanaf 8 juni opnieuw de deuren openen. De ruimtelijke planning van grotere terrassen, extra ruimte voor voetgangers en fietsers, omleiding van verkeer enz. is een hele uitdaging voor lokale besturen.
 
Tijdens het gratis webinar “Exitstrategie – Horeca” leer je hoe je met behulp van de 360° Beeldendatabank van Vlaanderen een doordacht plan kunt uitwerken voor je stad of gemeente. We tonen je hoe je de tools van de online viewer kunt gebruiken voor innames van het openbaar domein en capaciteits- en circulatieplanning.
 
Het webinar “Exitstrategie – Horeca” gaat door op 9 juni om 11u.

    Gratis 360° Beeldendatabank voor overheden

    De COVID-19 uitbraak zet onze gezondheidszorg, samenleving en economie sterk onder druk. We schakelden de voorbije weken massaal over naar digitale oplossingen en telewerken om de verdere verspreiding van het coronavirus af te remmen.

    Om lokale en regionale overheden te ondersteunen in hun digitalisering bieden IMAGE-V en Orbit GT Belgium gratis toegang tot de 360° Beeldendatabank Vlaanderen tot en met 30 juni. Met de online viewer kan je volop telewerken en de openbare ruimte visualiseren, metingen uitvoeren en GIS bestanden aanmaken.

    IMAGE-V en Orbit GT Belgium willen op deze manier bijdragen aan een overheid die zelfs in zeer moeilijke situaties zo goed mogelijk kan werken.