Over ons

IMAGE-V is een tijdelijke handelsvereniging van studiebureau Sweco Belgium en landmeetbureau Teccon.

IMAGE-V

IMAGE-V is een tijdelijke handelsvereniging van studiebureau Sweco Belgium en landmeetbureau Teccon. Van 2014 tot 2016 werden van alle Vlaamse wegen 360° beelden en een 3D-puntenwolk ingewonnen door IMAGE-V in opdracht van Informatie Vlaanderen. Deze data, ook wel de 360°-beeldendatabank Vlaanderen genoemd, was tot 1 juli 2019 beschikbaar via een gratis online viewer. Sinds 1 juli 2019 biedt IMAGE-V een nieuwe viewer aan voor de raadpleging van de beeldendatabank. Gebruikers kunnen hierbij ook updates bestellen.

Teccon

Teccon is een innovatief landmeetbureau. Onze landmeters voeren dagelijks meetwerk uit in heel België. We zetten in op professioneel advies, nauwkeurige uitvoering en snelle levering. De combinatie van moderne meettechnieken zoals GNSS, totaalstation, 3D laserscanning, mobile mapping, drones, grondradar, enz … zorgt voor een optimaal resultaat.

Sweco

Sweco is een toonaangevend Europees advies- en ingenieursbureau met uitgebreide expertise op het gebied van energie, snelwegen en wegen, light rail, duurzame gebouwen en water. Duurzaam ontwerp is de grondslag van ons werk. Dit stelt hun professionals in staat om klanten te ondersteunen bij de ontwikkeling van de woon- en werkomgeving.