Gratis Webinar Exitstrategie

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat fase 2 van de exitstrategie op maandag 18 mei van start gaat. Dit betekent dat markten mogen heropstarten, met akkoord van de lokale autoriteiten, met maximum 50 kraampjes en een veilig circulatieplan.

De ruimtelijke planning van looprichtingen, aparte in- en uitgangen, capaciteit, enz. is een hele uitdaging voor lokale besturen.

Tijdens ons gratis Webinar “Exitstrategie” tonen we je hoe je met behulp van de gratis 360° Beeldendatabank van Vlaanderen een circulatieplan kunt uitwerken. We leggen de focus op de planning van markten en geven ook al een eerste aanzet voor capaciteitsplanning van terrassen voor horeca.

Dit webinar wordt gegeven op twee momenten:

  • Vrijdag 15/5 11u
  • Dinsdag 19/5 11u

Gratis 360° Beeldendatabank voor overheden

De COVID-19 uitbraak zet onze gezondheidszorg, samenleving en economie sterk onder druk. We schakelden de voorbije weken massaal over naar digitale oplossingen en telewerken om de verdere verspreiding van het coronavirus af te remmen.

Om lokale en regionale overheden te ondersteunen in hun digitalisering bieden IMAGE-V en Orbit GT Belgium gratis toegang tot de 360° Beeldendatabank Vlaanderen tot en met 30 juni. Met de online viewer kan je volop telewerken en de openbare ruimte visualiseren, metingen uitvoeren en GIS bestanden aanmaken.

IMAGE-V en Orbit GT Belgium willen op deze manier bijdragen aan een overheid die zelfs in zeer moeilijke situaties zo goed mogelijk kan werken.